Despre noi

Galany

Bunul gust și gustul bun la ele acasă

Cofetărie, patiserie, boutique restaurant

Ne-am dorit întotdeauna să creăm un nou concept, acela de Boutique Restaurant. Ce aducem acum în fața voastră are în spate o lungă perioadă de timp în care ne-am definit un stil ce ne caracterizează. Am căutat inspirație în savoarea tradițiilor românești, dar și în diversitatea culturilor din toată lumea.
Sugestiile dumneavoastră și dorința noastră de a vă satisface așteptările ne-au făcut să progresăm și să vă oferim tot ce este mai bun în lumea simțurilor. În meniul nostru avem o colecție de combinații de gusturi de odinioară și de savori contemporane într-un joc de plăcere și gust. Selectăm cu grijă ingrediente naturale pentru că dorim să vă întoarceți la noi de fiecare dată cu încrederea că veți avea parte de prospețime și veți primi și oferi celor dragi bucurie.
Am pus în valoare măiestria meșterilor cu renume din diverse domenii ale artei culinare, din talentul lor și căutările noastre rezultând preparate unice care te fac să te îndrăgostești la prima degustare. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, că ne-ați inspirat să creștem frumos și că ne lăsați să vă răsfățăm papilele gustative așa cum meritați…
Cofetăria Galany măiestrește torturi și prăjituri, cozonaci și produse de patiserie din cele mai bune ingrediente naturale. Ne-am dorit de la bun început ca ceea ce ajunge la voi să fie nu doar îmbietor, aromat, gustos, ci și cât mai sănătos, pentru că, dacă v-a plăcut, o să ne călcați pragul din nou și noi vă vom aduce bucurie. La Galany veți fi surprins să găsiți, pe lângă pizza și meniurile noastre diverse, un nou venit în peisajul gastronomic de la noi: sushi, preparat cu măiestrie după rețete originale. Dar numai gustând veți ști mai mult despre ceea ce pregătim cu multă pasiune și grijă pentru voi și cei dragi vouă. Așteptăm să veniți la Galany pentru a descoperi "bunul gust și gustul bun la ele acasă"!
MAI MULT

Cofetăria Galany & Yoko Sushi 
pe Instagram

Comandă acum

ceva pe gustul tău

Galany -
cofetărie, patiserie, restaurant
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram